"Me E’s:sillä uskomme, että hinnoittelun ja tarjouksen lähtökohtana tulee aina olla kohteena oleva liiketoiminta"

Me uskomme reiluuteen hinnoittelussa

E’s on ennen kaikkea kokonaisvaltainen ohjelmistopalvelu, joka mahdollistaa kenelle tahansa kuukausiveloitteisen liiketoiminnan harjoittamisen. Jokainen liiketoiminta on myös uniikki, niin tuotteiden kuin asiakkaidenkin kannalta. Tämän vuoksi me E’s:sillä haluamme antaa juuri sinun liiketoimintasi erityispiirteet huomioiden juuri sinulle sopivan hinnan.

Mitä E’s maksaa?

E’s ohjelmistopalvelun hinnoittelu on lähtökohtaisesti aina sidottu liiketoimintasi tuottavuuteen. Tämä tarkoittaa sitä, että laskutamme E’s:n käytöstä vain silloin kun olette tehneet lisää liikevaihtoa. Näin ollen E’s ei sisällä ikäviä kuukausittaisia vakiosuuruisia summia, jotka olisi maksettava, oli liiketoiminta sitten tuottoisaa tai ei. 

Me uskomme, että on kaikille edullisempaa olla varmoin mielin levollisina sen suhteen, että E’s tuottaa kustannuksia vain siitä osasta liiketoimintaa, joka tuo myös tuloja kassaan. Näin ollen E’s:n hinnoittelumalliin on sisäänrakennettu myös palvelutasolupaus, joka kannustaa meitä pitämään palvelun toimintavarmuuden niin korkealla tasolla kuin mahdollista. Olemme myös saaneet tästä hinnoittelumallista runsaasti positiivista palautetta asiakkailtamme juuri näiden tekijöiden vuoksi!

Miten saan tarjouksen E’s ohjelmistopalvelusta?

Jos haluat saada tarjouksen E’s ohjelmistopalvelusta juusi sinun liiketoimintaasi, ole rohkeasti yhteydessä meihin! Asiantuntijamme sopii kanssanne matalalla kynnyksellä, juuri teille sopivan yhteisen ajan, jossa voimme katsoa liiketoimintanne erityispiirteet ja vaatimukset. Tämän jälkeen asiantuntijamme tekee tarjouksen juuri teidän liiketoimintanne huomioiden. Tapaaminen asiantuntijamme kanssa sekä tarjouksen laatiminen ei sido teitä mihinkään eikä aiheuta minkäänlaisia kustannuksia!

E’s hinnoittelun 3 pointtia!
  1. Liiketoiminnan menestymiseen perustuva
  2. Räätälöity
  3. Juuri sinun liiketoiminnallesi sopiva
  4. Ennen kaikkea reilu!