Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta käyttökokemuksesi olisi parempi.
Artikkelit ja julkaisutPodcast

Artikkelit ja julkaisut

Täältä löydät E's Your Businessin tuottamat artikkelit, kolmannen osapuolen artikkelit sekä tiedotteet!

Teetkö ostamisen asiakkaalle helpoksi?

Nordic Business Forumissa puhui tänä vuonna Zoe Chance. Yalen professori Zoe piti puheenvuoron kuluttajakäyttäytymisestä ja siitä, että meitä ihmisinä ja täten myös kuluttajina ohjaa laiskuus – haluamme asioiden olevan helppoja.

Meitä ohjaa alligaattoriaivomme, jotka pyrkivät optimoimaan kaiken mahdollisimman helpoksi ja täten me ohjaudumme sinne, mikä on meille helppoa. Me olemme E’sillä pureutuneet juuri tähän – ostamisen ja liiketoiminnan helppouteen, kuten nimemmekin “E’s Your Business” kertoo. 

Asiakkaidemme asiakkaat haluavat siis ostaa helposti. He eivät halua keskeytyneitä ostoprosesseja siksi, että järjestelmä ei voi tehdä sopimusta tai ostotapahtumaan loppuun asti. He haluavat muuttaa sopimustaan heille sopivaksi juuri silloin kun tämä tulee mieleen. He haluavat ostaa palvelukokonaisuuksia, jotka helpottavat arkea. 

Artikkeli26.9.2022

Palveluliiketoiminta x Autoala

Oletko miettinyt, että miksi toistuvat maksut ja näiden myynti on niin hankalaa? Miksi liiketoiminnan pyörittäminen on haastavaa? Olisiko paljon ideoita myynnin kasvattamiseksi, kuten lisäpalveluiden myynti, mutta näiden tekninen toteuttaminen verkkomyynnin ohjelmistossa on vaikeaa tai mahdotonta?

Me olemme törmänneet näihin kaikkiin ongelmiin autoalan asiakkaidemme kanssa ja tämä olikin kehitysidean lähtöpiste E’s Your Businekselle. Miten saada tämä kaikki sujumaan helposti ja, noh, saada lisää myyntiä aikaiseksi asiakkaillemme. 

Autoalalla erilaiset huolenpitosopimukset ovat tyypillisiä tuotteita, joilla on kysyntää uusien autojen kaupassa. Monen asiakkaan laskutus kuitenkin pyörii hyvin manuaalisesti. Autoalan toimijat ovat kertoneet meille, että sopimushallinta ja erityisesti laskutuksen kankeus on yksi isoimmista kompastuskivistä palvelumyynnissä. 

Artikkeli16.9.2022

Tilaustalous tulee lujaa – turkulaisyritys vie kuukausiveloitteisten palvelujen työkalua Suomen lisäksi myös Eurooppaan

https://www.ts.fi/uutiset/5758110
Linkki12.9.2022

TIEDOTE: Turkulainen ohjelmistotalo Loikka nappasi korona-aikana kiinni autoalan murrokseen

Tiedote1.9.2022

Suomalainen ohjelmistotalo kehitti ratkaisun ajankohtaiseen trendiin – ”Aikaisemmin niille ei ole ollut ohjelmistoa”

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomalainen-ohjelmistotalo-kehitti-ratkaisun-ajankohtaiseen-trendiin-aikaisemmin-niille-ei-ole-ollut-ohjelmistoa/8004aa18-ccfb-42ae-9f0a-56cf2cd34b22
Linkki31.8.2022
Näytä lisää