Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta käyttökokemuksesi olisi parempi.

Ohjelmisto

Kuukausiveloitteista liiketoimintaa tehdään yllättävän paljon manuaalisesti siihen täysin sopimattomilla työkaluilla. Moni automatisoitavissa oleva tehtävä tehdään edelleen monessa yrityksessä ihmisten toimesta. E's Your Business on saanut alkunsa tästä tarpeesta.

Me tunnemme toistuvaisveloitteisen liiketoiminnan ja tiedämme mikä siinä on oleellista. Kokemuksemme kautta olemme luoneet E's -ohjelmistopalvelun juuri sellaiseksi,  että se tehostaaa minkä tahansa yrityksen liiketoimintaa, niin kauan kuin kyse on toistuvaisveloitteisesta liiketoiminnasta.

Ominaisuudet

E’s Your Business on kokonaisratkaisu toistuvaisveloitteisten palvelutuotteiden myyntiin ja hallinnointiin. E’sin eri ominaisuuksien lähtökohtana on tehdä liiketoiminnan pyörittämisestä, kasvattamisesta ja johtamisesta ennen kaikkea helppoa ja sujuvaa. Tällöin sinulla on aikaa keskittyä olennaiseen ja me tarjoamme alustan, jolla liiketoimintasi kukoistaa.

Hyödyt - Miksi juuri E’s?

Me emme tee mitään scifiä, mutta teemme kaiken paremmin ja juuri subscription-liiketoimintamallille kustomoituna. E’s Your Business on kehitetty palvelemaan juuri toistuvaisveloitteista liiketoimintamallia ja ennen kaikkea: meidän asiantuntijamme auttavat liiketoiminnan kehittämisessä.

Hinnoittelu

"Me E’s:sillä uskomme, että hinnoittelun ja tarjouksen lähtökohtana tulee aina olla kohteena oleva liiketoiminta" E’s on ennen kaikkea kokonaisvaltainen ohjelmistopalvelu, joka mahdollistaa kenelle tahansa kuukausiveloitteisen liiketoiminnan harjoittamisen. Jokainen liiketoiminta on myös uniikki, niin tuotteiden kuin asiakkaidenkin kannalta. Tämän vuoksi me E’s:sillä haluamme antaa juuri sinun liiketoimintasi erityispiirteet huomioiden juuri sinulle sopivan hinnan.

Teknologia

E’s Your Business ohjelmistopalvelu on SaaS (Software as a Service), mikä tarkoittaa, että se on aina asiakkaidemme saatavilla ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Palvelut

Me E’s Your Busineksella emme ole pelkästään teknologiaratkaisu. Me olemme ennen kaikkea asiantuntijaorganisaatio, joka pystyy kanssanne muotoilemaan liiketoiminnan valmiiksi subscription-malliin tai sparraamaan jo olemassa olevan toiminnan paremmin tuottavaksi.

Kumppanuus

Miksi E’s kumppaniksi? Hyppää E’s:n partneriksi ja tehdään yhdessä asiakkaidemme liiketoiminnasta toimivampaa! Liiketoimintasi luonteesta riippuen voit olla E’s Your Busineksen technology partner tai business partner. Kumpikin toimintamalli on luotu palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja luomaan arvoa kaikille osapuolille.