Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta käyttökokemuksesi olisi parempi.
OminaisuudetHyödyt - Miksi juuri E’s?HinnoitteluTeknologiaPalvelutKumppanuus

Ominaisuudet

E’s Your Business on kokonaisratkaisu toistuvaisveloitteisten palvelutuotteiden myyntiin ja hallinnointiin. E’sin eri ominaisuuksien lähtökohtana on tehdä liiketoiminnan pyörittämisestä, kasvattamisesta ja johtamisesta ennen kaikkea helppoa ja sujuvaa. Tällöin sinulla on aikaa keskittyä olennaiseen ja me tarjoamme alustan, jolla liiketoimintasi kukoistaa.

Palvelutuotteiden myynti ja hallinnointi

Jokaisen liiketoiminnan palvelutuotteet ovat erilaisia. Myös jokainen asiakassegmentti on erilainen ja tällöin heille tulee tarjota erilaisia palvelukokonaisuuksia erilaisilla hinnoittelumalleilla.

E’sin avulla luot asiakassegmenteille erilaisia palvelu- ja hinnoittelumalleja helposti. Tehosta myyntiä palvelutasoilla sekä lisäpalveluilla!

Haluttu tuotevalikoima ja -rakenne

E’s mahdollistaa juuri sinulle sopivan tuotevalikoiman ja -rakenteen. Voit muodostaa niin yksittäisiä tuotteita, tuotepaketteja kuin lisäpalveluitakin. 

Joustavat hinnoittelumahdollisuudet

Jokaiselle tuotteelle voit rakentaa juuri haluamasi hinnoittelumallin, joka voi olla esim. lineaarinen, volyymiperusteinen tai se voi sisältää esimerkiksi ilmaisen kokeilujakson. Hinnoittelussa vapaus on sinulla.

Alennukset ja kampanjat

Luo alennuksia ja kampanjoita, jotka ovat voimassa valitsemillasi tuotteilla, toimipisteillä, sopimusmalleilla jne. Voit myös luoda etukoodeja käytettäväksi verkkomyynnissä.

Varastonhallinta

E’s mahdollistaa yksilöityjen varastotuotteiden hallinnoinnin. Tämä mahdollistaa yksilöityjen tuotteiden seurannan, joka on varsinkin leasingliiketoiminnassa välttämätöntä.

Laskutuksen automatisointi

Automatisoitu laskutusprosessi on avain tehokkaampaan liiketoimintaan!

Laskutusyhteistyökumppani

Laskutus prosessina sitoo yleisesti paljon resursseja liiketoiminnassa jos se tehdään manuaalisesti. E’s ohjelmistopalvelussa on valmiina integraatio laskutusyhteistyökumppanille, joka hoitaa laskutuksen, maksuvalvonnan ja niihin kuuluvan asiakaspalvelun puolestasi vapauttaen sinulta aikaa oleelliseen.

Korttimaksut

Maksukortilla maksaminen on nykypäivänä kuluttajien suosima maksutapa, joka on yleinen varsinkin toistuvaisveloitteisten palveluiden parissa. Automaattinen maksukorttimaksu lisäksi nopeuttaa palveluntarjoajan kassavirtaa! E’s mahdollistaa maksukorttimaksun muiden maksutapojen ohessa.

Asiakaskokemuksen luonti

Jatkuvaisveloitteisen liiketoiminnan menestymisen elinehto on erinomainen asiakaskokemus. E’s ohjelmistopalvelussa kaikki tähtääkin juuri tähän ja kaiken keskiössä on loppuasiakkaan kokemus.

Itsepalveluportaali

Asiakkaan päästessä itse hallinnoimaan sopimustaan ja asiakkuuttaan, kasvattaa tämä tutkitusti asiakaskokemusta ja vapauttaa yritykseltä itseltään resursseja. Itsepalveluportaalissa on mahdollista myös hallinnoida maksutapoja ja täten poistaa oston esteitä.

Asiakaspalveluprosessi

Laskutusyhteistyökumppanimme on aina koulutettu asiakkaan ja tuotteen tarpeisiin. Asiakaspalvelu voidaan E’s:n toimesta rakentaa myös siten, että asiakkaalla on vain yksi puhelinnumero, jonka kautta hän saa kaiken tarvitsemansa palvelun. Näin varmistetaan saumaton loppuasiakaskokemus.

CRM

Saat asiakkaastasi 360 asteen näkymän asiakkuudenhallinnassa. Näin pystyt palvelemaan asiakastasi paremmin ja henkilökohtaisemmin.

Digitaaliset ja automatisoidut prosessit

Manuaalinen paperityö ja resurssien käyttäminen toistuviin työtehtäviin vie aikaa pois ydintoiminnoiltanne. Me haluamme E’s:llä mahdollistaa liiketoimintasi prosessien automaation, jotta sinulla on aikaa keskittyä olennaiseen!

Verkkomyynti

Verkkomyynti mahdollistaa tilaussopimusten luonnin asiakkaan toimesta ajasta ja paikasta riippumatta, mikä tuo vapautta asiakkaille suorittaa ostoprosessi heidän ehdoillaan.

Sähköinen sopimustenhallinta

E’s ohjelmistopalvelussa kaikki tapahtuu sähköisesti ja kaikki liiketoiminnan asiakirjat arkistoidaan sähköisesti lainsäädännön vaatimukset huomioiden.

Sähköinen allekirjoitus

Enää sopimusta ei tarvitse tulostaa ja allekirjoittaa manuaalisesti. E’s:llä allekirjoitus hoituu sähköisesti asiakkaan vahvan tunnistamisen kautta.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatiolla saadaan tehostettua myynnin ja markkinoinnin prosesseja ja kasvatettua niin uusasiakashankinnan konversiota kuin myös asiakaspitoa.

Prosessiautomaatio

Koska ihmismuisti ei riitä palvelemaan täysin kaikkia muistamisen arvoisia asioita, E’s prosessiautomaatio muistuttaa käyttäjiä aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeista asioista.

Skaalautuvuus

Käyttäjähallinta

E’s tukee niin yksityisyrittäjää kuin myös satojen työntekijöiden organisaatiorakennetta. Käyttäjähallinta käyttöoikeuksineen on rakennettavissa juuri kulloisenkin organisaation rakenteen mukaan. 

Jakelukanava

Suurten organisaatioiden tapauksissa E’s toimii jakelukanavana eteenpäin organisaatiossa niin tuotteiden, hinnastojen kuin myös alennustenkin suhteen. Jokaisen näiden kohdalla on erikseen valittavissa esimerkiksi mikä tuote ja hinnasto on voimassa missäkin toimipisteessä.

Raportointi

Liiketoiminnan johtaminen kaipaa tuekseen dataa. Kuukausiveloitteinen liiketoiminta vaatii omat mittarinsa, jotta mittarointi on kohdistettu oikeisiin asioihin. E’s:n raportointityökalut mahdollistavat aidosti datajohdetun kk-veloitteisen liiketoiminnan.

Dashboard

Ohjelmistopalvelussa liiketoimintaasi palvelee raportointityökalu, josta näet kaikki tärkeimmät kuukausiveloitteisen liiketoimintasi mittarit. Mittareita on myös helppo verrata ajan yli, valittujen aikajaksojen kesken tai vaikka eri liiketoimintayksiköiden välillä.

Myyntireskonta

Kirjanpidolla on omat tarpeensa ja myös nämä on huomioitu E’s:ssä. Saat milloin tahansa ladattua kirjanpidon tarpeiden vaatiman raportin laskutuksesta ja maksuista.

Jäikö jotain kysyttävää?

To ease your business, wrap it, sell it, E’s it! Want to know how?