Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta käyttökokemuksesi olisi parempi.
OminaisuudetHyödyt - Miksi juuri E’s?HinnoitteluTeknologiaPalvelutKumppanuus

Teknologia

E’s Your Business ohjelmistopalvelu on SaaS (Software as a Service), mikä tarkoittaa, että se on aina asiakkaidemme saatavilla ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

 • Laite- ja selainvaatimukset

  Asiakkaidemme erilaisten tarpeiden vuoksi ohjelmistopalvelumme on kehitetty teknologioilla, jotka tukevat asiakkaan vapautta valita laitteen, jolla hän käyttää sitä. E’siä voi käyttää siis sujuvasti niin tietokoneella, padilla tai älypuhelimella.

  E’s on käytettävissä myös kaikilla yleisimmillä selaimilla, eikä vaadi asennettavaksi lisäosia.

 • Yhdistettävyys

  E’s Your Business on myös kehitetty tukemaan muiden järjestelmien käyttöä yhdessä ohjelmistomme kanssa. E’s:n monipuolinen ja skaalautuva REST API -rajapinta antaa mahdollisuuden luoda saumaton ja reaaliaikainen yhteys E’s:n ja yrityksen muiden käytössä olevien järjestelmien välille.

 • Tietoturva

  Ohjelmistomme tietoturvaratkaisuissa on huomioitu lainsäädännön vaatimukset. Jokainen osa-alue kuten sisäänkirjautuminen, käyttäjänhallinnan tietoturva, asiakkaan tunnistaminen, makraminen ja sopimusten hallinnointi ovat kehitetty tietoturva huomioiden.

  Kaikki E’s ohjelmistopalvelussa arkistoitu materiaali sijaitsee EU-alueella Googlen palvelimilla ja täyttää GDPR-vaatimukset.

Jos haluat kuulla, miten E’s on ratkaisu näihin kysymyksiin, ota meihin yhteyttä!