Toimialaratkaisut

E’s Care - ratkaisu autoalalle

E’s CARE on räätälöity ratkaisu 2020-luvun autoalan palveluiden myymiseen. Ratkaisumme hoitaa koko prosessin palveluiden tarjoamisesta laskutukseen ja perintään asti. Ei ole väliä haluatko tehdä leasingsopimuksia vai jokaiselle myymällesi autolle huoltosopimuksen, lupaamme että teet sen E’s Carella tehokkaammin ja vaivattomammin kuin kilpaileva autoliike.

E’s Care ominaisuuksia

Palvelutuotteiden myynnin hallinta

Johda palvelutuotteidesi myyntiä dataan pohjautuen. Seuraa reaaliajassa mitkä palvelut toimivat ja kehitä myyntiprosessisi juuri sinulle sopivaksi.

CRM / asiakkuuden elinkaaren hallinta

Järjestelmämme kautta on myös mahdollista hallita yksittäisiä asiakkuuksia suuren massan sijaan. Voit tarkastella jokaista asiakasta omassa näkymässään, jolloin näet asiakkaan aikajanalla kaikki häneen kohdistuvat tapahtumat.

Tuotehallinta

Voit luoda niin monta erilaista huolenpitosopimustuotetta kuin haluat ja kohdistaa ne oikeille ajoneuvoille niin yksityiskohtaisesti kuin haluat. Uusien tuotteiden luominen on jatkossa helppoa ja nopeaa kätevän kopiointi-ominaisuuden kautta.

Markkinointiautomaatiot

Tarjouksen saaneiden asiakkaiden tehokas kontaktointi ja heille markkinointiviestinnän kohdentaminen on mahdollista järjestelmämme kautta. Pystyt luomaan kohdistettuja viestejä niin tarjouksen saaneille asiakkaille kuin olemassa oleville asiakkaille.

Alennukset ja kampanjahallinta

E’s CARE mahdollistaa joustavasti alennusten ja kampanjoiden luomisen asiakkaille. Järjestelmän kautta on mahdollista esimerkiksi tehdä asiakkaalle määräaikainen hinnanalennus tietylle ajanjaksolle.

Raportointi ja dashboard

Etusivun dashboard näyttää sinulle juuri sinun liiketoiminnallesi tärkeät tunnusluvut ja niiden kehityksen. Voit vapaasti valita tarkasteltavan ajanjakson ja tason, sekä tehdä vertailua muihin ajanjaksoihin. Kattavat raportit mahdollistavat dataan perustuvan päätöksenteon ja esimerkiksi eri toimipisteiden vertailun.

Saatavien hallinta

E’s CARE sisältää työkalun saatavien hallintaan sekä perintään, ja nämä täyttävät lakisääteiset vaatimukset, jotka koskevat laskuttavaa tahoa.

Korttimaksut

Korttimaksu on asiakkaalle vaivaton tapa ostaa auton lisäpalveluita kuten huolenpitosopimuksia ja tilauksen jälkeen maksut veloittuvat automaattisesti asiakkaan maksukortilta. Järjestelmä tuo nykyaikaiset maksutavat liiketoimintaasi, nopeuttaa rahan kiertoa ja lisäksi parantaa asiakaskokemusta.

Maksusuunnitelmien hallinta

Järjestelmän kautta voit hallita kuukausiveloitusperusteisia maksusuunnitelmia, jotta olet aina tietoinen liiketoimintasi tulevasta kassavirrasta ja sen vaihtelusta.

Verkkomyynti

Verkkomyynti mahdollistaa katkeamattoman ostoprosessin ja sen, että asiakas pystyy tekemään ostopäätöksen haluamallaan hetkellä. Ostoprosessi ei katkea siihen, että muodostuva sopimus täytyy hyväksyttää myyjällä, vaan sopimusten luontiin voidaan asettaa ennalta määrätyt ehdot, joiden täyttyessä osto voidaan suorittaa loppuun verkkokaupassa.

Laskutuksen asiakaspalvelu

Järjestelmämme laskutuskokonaisuus sisältää asiakaspalvelun liittyen laskutukseen liittyviin kysymyksiin. Asiakas saa aina asiantuntevaa palvelua laskutukseensa liittyen.

Myyntireskontra

Myyntireskontra on tärkeä ominaisuus kirjanpidon kannalta ja siksi E’s CARE sisältääkin myyntireskontranäkymät sekä kirjanpidolle tarpeelliset raportit.

Itsepalvelu

Itsepalveluportaali mahdollistaa asiakkaille omien tietojen tarkastelu, hallinnan sekä sopimusmuutosten itsenäisen tekemisen. Järjestelmä hyödyntää vahvaa tunnistautumista kirjautumiseen ja sopimusten allekirjoittamiseen.

Sähköinen allekirjoitus

E’s mahdollistaa myös sopimusten sähköisen allekirjoituksen vahvan tunnistautumisen kautta. Sähköinen allekirjoittaminen nopeuttaa asiakaspalvelua ja vähentää tarvetta asioida liikkeessä.

Sähköinen arkistointi

Sopimusten sähköinen arkistointi on tietoturvallista sekä tietosuojan huomioivaa E’s CAREN avulla. Sähköinen arkistointi muuttaa liiketoimintasi myös paperittomaksi.

Huolenpitosopimusten hinnoittelu

Voit vapaasti määrittää huolenpitosopimustuotteille sellaiset hinnoittelusäännöt, jotka palvelevat parhaimmalla tavalla liiketoimintaasi. Hinnoittelutyökalumme osaa ottaa riskin lisäksi huomioon dataan perustuvia arvioita huolto-ohjelmista, osista ja tuotehinnastoista.

Käytetyn auton HPS hinnoittelu

Dataan pohjautuva teknologia osaa hinnoitella huolenpitosopimustuotteet myös käytetyille ajoneuvoille ottaen huomioon niin tulevat huoltotarpeet kuin myös niistä liiketoiminnalle aiheutuvat kustannukset. Mallimme ottaa huomioon myös katteen, mikä minimoi liiketoimintariskit hinnoittelun kannalta.

Huollon verkkovaraus

Osana huolenpitosopimusta asiakas sitoutuu huollattamaan autoaan juuri sinun huollossasi, jolloin tulovirta on tasaisempi. Huollon varaaminen verkosta puolestaan parantaa asiakaskokemusta, sillä huoltoajan voi varata ajasta ja paikasta riippumatta.

Veloitus perustuu kuukausittaiseen käyttöön, 
eikä koskaan ole suurempi kuin sen käytöstä saatavat liiketoiminnan tuotot.

Me järjestelmän toimittajana huolehdimme ylläpidosta sekä aina ajantasaisista järjestelmäpäivityksistä.

Järjestelmä toimii mobiililaitteilla ja on järjestelmäriippumaton, eikä se vaadi suuria alkuinvestointeja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos haluat kuulla, miten E’s on ratkaisu näihin kysymyksiin, ota meihin yhteyttä!