Toimialaratkaisut

E’s “SaaS” - ratkaisu ohjelmistoliiketoimintaan

E’s Saas on räätälöity ratkaisu SaaS-palveluiden myyntiin. Voit keskittyä oman ohjelmistosi kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen kun annat E’s SaaS:in hoitaa laskutuksen, palvelusi hinnoittelumallien hallinnan, asiakaspalvelun, tarjousten teon ja monet muut liiketoimintasi tukitoiminnot.

E’s Your Business keskeisimmät ominaisuudet

Palvelutuotteiden myynnin hallinta

Johda palvelutuotteidesi myyntiä dataan pohjautuen. Seuraa reaaliajassa mitkä palvelut toimivat ja kehitä myyntiprosessisi juuri sinulle sopivaksi.

CRM / asiakkuuden elinkaaren hallinta

Voit tarkastella jokaista asiakastasi omassa näkymässään, jossa näet aikajanalla kaikki häneen kohdistuvat tapahtumat. Näin liiketoimintasi on helpompi hallita myös yksittäisiä asiakkuuksia yhden suuren massan sijasta.

Tuotehallinta

Voit luoda niin monta erilaista ohjelmiston tuotetasoa kuin haluat ja asettaa niihin sisältyväksi juuri ne ominaisuudet kuin haluat. Uusien tuotteiden luominen on jatkossa helppoa ja nopeaa kätevän kopiointi-ominaisuuden kautta.

Markkinointiautomaatiot

Järjestelmä luo tarjouksen saaneista asiakkaista liidejä ja mahdollistaa markkinoinnin ja asiakasviestinnän niin muodostuneille liideille kuin olemassa oleville asiakkaillekin.

Alennukset ja kampanjahallinta

Voit tehdä alennuksia ja kampanjoita, joita voit liittää sopimuksille vapaasti. Tämä mahdollistaa esimerkiksi asiakkaalle veloituksettoman aloitusjakson tai määräaikaisen alennuksen tiettynä ajanjaksona.

Raportointi ja dashboard

Etusivun dashboard näyttää sinulle juuri sinun liiketoiminnallesi tärkeät tunnusluvut ja niiden kehityksen. Voit vapaasti valita tarkasteltavan ajanjakson ja tason sekä tehdä vertailua muihin ajanjaksoihin ja tasoihin.

Saatavien hallinta

E’s SaaS sisältää työkalun saatavien hallintaan sekä perintään, ja nämä täyttävät lakisääteiset vaatimukset, jotka koskevat laskuttavaa tahoa.

Korttimaksut

Vaivaton tapa loppuasiakkaalle suorittaa SaaS-tuotteeseen kohdistuvia toistuvaismaksuja turvallisesti ja nopeasti maksukortin avulla.

Maksusuunnitelmien hallinta

Voit hallita kuukausiveloitusperusteisia maksusuunnitelmia, joiden kautta olet aina tietoinen tulevasta kassavirrasta liiketoiminnallesi.

Verkkomyynti

Verkkomyynti mahdollistaa sopimusten luonnin 24/7, mikä tuo vapautta asiakkaille suorittaa ostoprosessin heidän ehdoillaan. Kaikkiin sopimusten luontiin ja muutoksiin voidaan asettaa ennalta määritellyt ehdot hyväksymiselle. 

Laskutuksen asiakaspalvelu

Laskuttavalla taholla on myös oltava laskutukseen liittyviä kysymyksiä varten asiakaspalvelu ja se sisältyy järjestelmän laskutuskokonaisuuteen.

Myyntireskontra

Kirjanpidolla on liiketoiminnassa omat tarpeensa ja E’s SaaS sisältää ratkaisun näihin tarpeisiin tarjoamalla niin näkymän myyntireskontraan kuin myös kaikki tarpeelliset raportit.

Itsepalvelu

Itsepalveluportaali mahdollistaa asiakkaille omien tietojen tarkastelun ja hallinnan kuin myös muutosten pyytämisen asiakkaalla käytössä olevaan ohjelmistopalveluun. Järjestelmä hyödyntää vahvaa tunnistautumista kirjautumiseen ja sopimusten allekirjoittamiseen.

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoittaminen mahdollistaa sopimusten nykyaikaisen allekirjoittamisen verkossa, mikä poistaa tarpeen kivijalassa asiointiin.

Sähköinen arkistointi

Ajantasaisen lainsäädännön niin tietoturvan kuin tietosuojankin puolesta huomioiva sopimusten sähköinen arkistointi vapauttaa liiketoimintasi paperista.

Tuotteiden hinnoittelu

Voit vapaasti määrittää palvelullesi ja sen eri tasoille juuri sellaiset hinnoittelusäännöt kuin haluat. Myös tasoille kuulumattomien lisäpalveluiden hinnoittelu onnistuu kätevästi.

Sopimusten hallinta

Kaikki liiketoimintasi sopimukset yhdessä ja samassa näkymässä. Voit suodattaa sopimuksia erilaisten esiasetettujen parametrien mukaan sekä vapaalla sana- ja sopimusnumerohaulla.

Veloitus perustuu kuukausittaiseen käyttöön, eikä koskaan ole suurempi kuin sen käytöstä saatavat liiketoiminnan tuotot.

Me järjestelmän toimittajana huolehdimme ylläpidosta sekä aina ajantasaisista järjestelmäpäivityksistä.

Järjestelmä toimii mobiililaitteilla ja on järjestelmäriippumaton, eikä se vaadi suuria alkuinvestointeja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos haluat kuulla, miten E’s on ratkaisu näihin kysymyksiin, ota meihin yhteyttä!